Drudkh - Blood in Our Wells (2006)

Alternatieve titel: Krov U Nashykh Krynytsyakh

Oekraïne
Label: Supernal

1. Nav' (2:25)
  2. Furrows of Gods (8:57)
  3. When the Flame Turns to Ashes (10:37)
  4. Solitude (12:24)
  5. Eternity (10:38)
  6. Ukrainian Insurgment Army (5:02)
avatar van Wouter30
Prachtige plaat van een onderbelichte band.
Geweldige wall of sound met meeslepende melodieen.
Teksten worden ontleend van slavische dichters.
En gaan over wanhoop, pijn, vaderlandliefde.
Niets voor de fans van frans bauer dus.......

avatar van andnino
Ik vind deze minder boeiend dan Autumn Aurora, gewoon een kwestie van smaak denk ik. Laatste nummer is toch wel erg mooi.

avatar van Eveningguard
Ontzettend boeiende plaat is het geworden. De pijn is duidelijk merkbaar en wordt prijsgegeven in een aantal zwaar melancholische nummers. Prijstrack blijft voor mij toch wel Furrows of Gods. Vooral het folky einde weet mij daar bij de lurven te pakken. Heel de plaat doet dat echter wel. When the Flames Turn to Ashes heeft ook al zo'n prachtig slot.

Dit is niet het enige topalbum van de band. Forgotten Legends en het hierboven genoemde Autumn Aurora zijn ook zeker de moeite waard.