Illicit - Cheap Propaganda (2007)

Label: Pottpeople

met Atactic & The Proov

5. Better Day (3:36)
  6. Step Aside (4:19)
  7. Be a Man (2:08)
  8. Go Buy My Record (3:34)

met DJ Sjam

9. Natotela (1:40)
  10. Wonder (6:51)
  11. Stay Put (1:33)
  12. Nighttime (5:26)
  13. Relate (2:11)
avatar van tovenaar
Oei, dit was live vrij mátig. Vooral de rapper liet het best afweten op het podium. De drummer had ook wel wat minder mogen aaien op z'n stelleke.. dit kwam niet over op een podium, ken het album verder niet, dus ik kan geen vergelijking maken, maar als het op dit album net zo is als live, dan laat ik dit maar even aan me voorbij gaan.

Ik heb wat nummers gehoord.. Is een best goede band eigenlijk, vergeleken met de top van nu... Niet mijn smaak.. Beetje gelikt, maar voor de rest.. Het zit goed in elkaar en klinkt profi..

heel erg funky voor nederlandse begrippen. lekker creatief en ik vond ze de 2 keer dat ik ze live zag (beide een kort optreden) ook wel overtuigen. ik voel het wel, haha. had er nooit van gehoord toen ze in het voorprogramma van Pete Philly in Eindhoven stonden maar kreeg we de zaal al los. Album is zoals eigelijk altijd wel minder dan live, maar ik geef m nog een 3,5* ben benieuwd naar hun toekomst