The Everly Brothers - Gone, Gone, Gone (1965)

Label: Valiant

1. Donna, Donna (2:17)
  2. Lonely Island (2:16)
  3. The Facts of Life (2:08)
  4. Ain't That Lovin' You Baby (2:06)
  5. Love Is All I Need (1:56)
  6. Torture (2:25)
  7. The Drop Out (2:18)
  8. Radio and TV (2:14)
  9. Honolulu (1:51)
  10. It's Been a Long Dry Spell (2:30)
  11. The Ferris Wheel (2:19)
  12. Gone Gone Gone (2:04)
avatar van spinout
Eén van de leukere Everly Brothers albums. Ik vind de liedjes gewoon leuker als op menig ander EB album.

avatar van nlkink
Aangeschaft in 1988 toen The Everly Brothers in Leeuwarden optraden. De beste twee nummers vind ik 'Ferris Wheel' en het titelnummer. Mijn voorkeur qua Everly Brothers gaat uit naar al hun Warner Brothers albums gaat uit naar de periode 1965-1968 maar dit album is een beetje een buitenbeentje. Het album komt is uitgekomen in 1965 maar klinkt alsof het komt uit de periode 1963/1964.

avatar van heartofsoul
nlkink schreef:

Maar dat klopt!, nlkink. Dit album werd destijds in alle haast samengesteld, en wel naar aanleiding van het (blijkbaar onverwachte) hitsucces van Gone, Gone, Gone in 1964. Er werden toen opnames benut die teruggaan tot het begin van de jaren 60. Mij bevalt dit album wel, al is het dan ook begrijpelijkerwijze niet zo samenhangend. Maar ik heb dan ook een voorkeur voor vintage (niet altijd trouwens). Zal wel met mijn leeftijd te maken hebben . Maar net als jij vind ik The Ferris Wheel en Gone, Gone, Gone de allermooiste nummers op dit album, dat ik in de jaren 70 voor een tientje op vinyl kocht (mijn eerste album van de Everlys).