Bosse-de-Nage - All Fours (2015)

Label: Profound Lore

1. At Night (8:21)
  2. The Industry of Distance (5:57)
  3. (2:04)
  4. A Subtle Change (5:52)
  5. Washerwoman (9:21)
  6. In a Yard Somewhere (5:45)
  7. To Fall Down (7:43)
  8. The Most Modern Staircase (9:48)
avatar van andnino
All Fours - ik ken de voorgangers niet - is een technische maar daardoor niet minder beukende blackmetalplaat. Bosse-de-Nage schrijft sterke composities, en persoonlijk vind ik het eigenlijk zonde dat de muziek weinig ruimte krijgt om te ademen. Het gaat en gaat maar door op hoog tempo. Af en toe ligt het even stil, en dan gebeurt er direct ook bijna niets meer, totdat het gaspedaal weer vol wordt ingetrapt. Wat mij betreft is dat een wat luie vorm van dynamiek creëren. In ieder geval heeft het bij mij eerder een effect van verveling dan dat het indruk maakt. Door het uitstekende muzikantschap krijgt All Fours zeker een 3,5*, maar meer heb ik er voorlopig nog niet voor over.