Stone Sour - Stone Sour (2002)

Rock / Metal

10. Take a Number (3:43)
  11. Idle Hands (3:57)
  12. Tumult (4:04)
  13. Omega (2:54)
  14. Rules of Evidence * (3:44)
  15. The Wicked * (4:55)
  16. Inside the Cynic * (3:24)
  17. Kill Everybody * (3:26)
  18. Road Hogs * (3:53)
  19. Intro (Superego) [Live] * (1:29)
  20. Get Inside [Live] * (3:07)
  21. Orchids [Live] * (4:22)
  22. The Wicked [Live] * (4:48)
  23. Idle Hands [Live] * (3:45)
  24. Choose [Live] * (4:06)
  25. Rules of Evidence [Live] * (2:40)
  26. Inhale [Live] * (5:17)
  27. Blue Study [Live] * (4:25)
  28. Cold Reader [Live] * (3:36)
  29. Blotter [Live] * (3:35)
  30. Monolith [Live] * (3:44)
Jongens laat Slipknot links liggen, en ga verder met Stone Sour.

avatar van Sammy
Moeilijke cd. In het begin draaide ik deze helemaal grijs, ik vond het een fantastisch album, compleet losstaand van en anders dan Slipknot. Of het beter of slechter is wil ik niets over zeggen...het is totaal anders. Jammergenoeg luister ik deze plaat nu niet meer veel, misschien is de houdbaarheid er een beetje vanaf. 3.5*

avatar van nuf
nuf
ja, meestal vind ik metal niks maar deze plaat is zeker een goede!

Ik heb een beetje hetzelfde als Sammy, maar mijn smaak is in de tussen tijd ook een beetje verandert. Ik vind Stone Sour in iedergeval veeeel beter dan Slipknot

godlydevil7
op roadrunner records is hun nieuwe video 30/30:150 te zien en hier is reborn te horen, ik vind het twee fantastische nummers en ik kijk al uit naar het nieuwe album, dat overigens om 1 augustus in de winkel zou moeten liggen(in amerika althans)

Mojo Pin
Get inside, get inside, motherfucker!

Dat nummer ken ik wel, ja
Ligt allemaal wat lekkerder in het gehoor dan Slipknot.

vondeich
You don't need to Bother!!!

Fantastisch nummer...

Necr0ph0biC
Allemaal leuke nummers op dit album,en bother is inderdaad erg mooi.

Ik ga dit niet vergelijken met slipknot, het zijn gewoon 2 verschillende bands, alleen met leden van slipknot erin..

4* voor dit album, omdat ik veel nummers goed vind op dit album en Bother is gewoon prachtig

egt ik heb bijna alle liedjes ervan gedownload maar al kan ik ergens die cd kope ( niet op het internet) dan koop ik em cker wel

Mojo Pin schreef:
Get inside, get inside, motherfucker!

Dat nummer ken ik wel, ja
Ligt allemaal wat lekkerder in het gehoor dan Slipknot.

Ik vind niet dat je dat meteen kunt zeggen. Dat het wat lekkerder in het gehoor ligt dan Ik vind zelf Slipknot een tikkeltje meer agressief dan stone sour en dat ligt bij mij weer lekkerder.

avatar van bennerd
Zoals hierboven vermeld ga ik deze bands niet vergelijken, ze verschillen veel te veel, ik val voor beide.
De agressie in Slipknot, de zoetsappige melodie in Stone Sour.
Een zeer goed album, ik val meer voor nummers als Get Inside, Tumult en Orchids.
Bother vind ik 1 van de mindere, er is niet veel mis mee, maar geef mij toch maar een ander.

avatar van Alarum
Ik vind Stone Sour 10x beter dan Slipknot.
Corey heeft zoveel meer in zijn mars dan dat nutteloze geschreeuw op de slipknot albums.
Hier komt zijn stem pas echt tot zijn recht.

PriestMaiden
Helemaal andere stijl dan slipknot, in mijn ogen betere band. Alhoewel ik slipknot ook goed vind. Stone Sour hun albums klinken meer één geheel naar mijn gevoel.

avatar van Soulmaggot
Aangezien Stone Sour 1 van mijn favoriete bands is, vind
ik dit dus ook een zeer goed album, come what(ever) may is wel nog iets beter.

Corey Taylor rules!!

ElsenaarMetal
bother is een erg mooi nummer.

avatar van andnino
De bonustracks zijn hier tien keer gaver dan het album zelf. Met name Road Hogs, dikke stoner rock zoals ze dat nog wel eens mogen doen.

edit: ik overdrijf. de bonustracks vallen best mee. Road Hogs in z'n eentje is al vetter dan de rest van het eigenlijke album bij elkaar