menu

Celine Dion - Celine Dion (1992)

mijn stem
3,20 (22)
22 stemmen

Canada
Pop
Label: Epic

  1. Love Can Move Mountains (4:02)
  2. Show Some Emotion (4:29)
  3. If You Asked Me To (3:54)
  4. If You Could See Me Now (5:07)
  5. Halfway to Heaven (5:05)
  6. Did You Give Enough Love (4:21)
  7. If I Were You (5:08)
  8. Beauty and the Beast (4:02)
  9. I Love You, Goodbye (3:34)
  10. Little Bit of Love (4:07)
  11. Water from the Moon (4:40)
  12. With This Tear (4:12)
  13. Nothing Broken But My Heart (5:56)
totale tijdsduur: 58:37
zoeken in:
3,5
Celine's 2e album, de eerste was Unison.

redelijk geslaagd album, staan een aantal mooie liedjes op.
show some emotions, If you asked me to, if i where you,Beauty and the beast en Water from the moon, zijn voor mij de sterkste nrs op het album.

avatar van lennon
Enige boeiende aan dit album is het nummer "with this tear" wat door Prince is geschreven... en dat feitje is dat eigenlijk ook weer het enige boeiende aan dat nummer

Niet eens met je Lennon. Dat het nummer door Prince is geschreven is inderdaad uniek, maar je hoort dat Prince het beste haalt uit de zangeres. Echt een prachtig nummer wat het volledige stembereik van Dion laat horen.

avatar van Style.Girl
2,0
Voor mij het eerste Engelse album van Celine Dion met bekende hits. Ik kende eigenlijk maar een aantal nummers hiervan, maar over het algemeen is dit geen sterk album. Uitgezonderd van de singles Love can move Mountains, If You Ask Me To en natuurlijk Beauty and the Beast is het niet veel soeps. Dit heb ik vaker bij Celine Dion albums. Ze levert bar slechte albums af, maar de singles zijn altijd wel erg stevig en goed. Wel jammer dat er niet meer moeite wordt gedaan om in het geheel goed werk af te leveren.

Op Spotify staat ook nog het nummer Where does my heart beat now. Al hoort die eigenlijk bij haar vorige album, maar dat nummer is ook weer te gek.

If you could see me now, If I were you en Water from the moon zijn ook nog redelijk.

Gast
geplaatst: vandaag om 12:17 uur

geplaatst: vandaag om 12:17 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.