Sleep Column / Astral & Shit - Boxset Tortures (2011)

Rusland
Electronic
Label: Wall Noise Action

1. Sleep Column - Kiss for Your Corpse (43:27)
  2. Astral & Shit - [[[[[[cold]]]]]]] (30:08)
  3. Sleep Column - Throat Is Bleeding (48:27)
  4. Astral & Shit - Blind GGa 23 G Sss Lo{{{{Rasputin and the Demons}}} (23:36)
  5. Sleep Column - You Can Not Breathe More and Look at the Knife (44:29)
  6. Astral & Shit - Prince of Asphalt Part № 8321384175 (31:44)
  7. Sleep Column - Massacre in a Dream (19:44)
  8. Astral & Shit - Deaf Eeew22^####reenactors (52:49)
  9. Sleep Column - An Overdose of Sleeping Pills (19:41)
  10. Astral & Shit - Dumb $ Mattress (52:23)
avatar van CorvisChristi
1,0
CorvisChristi (crew)
Zes uur lang Harsh Noise van de bovenste plank; van Sleep Column verwacht ik niet anders, maar misschien was het handiger geweest als Ivan Gomzikov zijn geluid-erupties onder zijn andere projectnaam Demiurge Urizen had uitgebracht i.p.v. Astral & Shit.

Nu begrijp ik sowieso deze vorm van 'muziek' niet, maar waarom sommige tracks bijna een uur per stuk duren, vind ik vrij raadselachtig. Vooral omdat het namelijk 100% ontbreekt aan afwisseling.

Astral & Shit staat bekend om het creëren van sfeervolle ambient- en drone-soundscapes, niet om harsh noise.
Een release om dan ook volledig links te laten liggen, behalve als je fan bent van urenlang geknetter en ruis.

Zephyr
Zo zeg CorvisChristi; heb je deze echt helemaal geluisterd... ?
Dat moet behoorlijk afzien geweest zijn

Als je je nog eens verveelt, dan kan ik je deze van Ivan Gozmikov aanraden, die duurt nog net even wat langer namelijk

Nee, laat ik me voorlopig maar tot de 'kortere' releases van Ivan beperken; zelfs dan heb ik er nog heel wat te gaan !

avatar van CorvisChristi
1,0
CorvisChristi (crew)
Ik moet eerlijk bekennen dat ik een beetje heb valsgespeeld, Zephyr !! Op een gegeven moment ben ik maar wat gaan skippen, toen ik tot de ontdekking kwam, dat er 'muzikaal-technisch' gezien en qua 'structuur' niets veranderde binnen de nummers.
Mijn oordeel is dus misschien niet geheel objectief, maar aan de andere kant...deze klanken zijn ook gewoon totaal niet te begrijpen voor me. En met mij de rest van de wereld....op een klein deel fanatieke volgelingen na dan !

Tja, en dan hebben we inderdaad nog Demiurge Urizen - Deamom Set 10 (2012). Die had ik ook op een gegeven moment eens toegevoegd. Ach, misschien waag ik eens een poging....als ik echt in een gestoorde bui ben... .