Joshua Hyslop - In Deepest Blue (2015)

Canada
Pop / Folk
Label: Nettwerk

1. The Flood (4:21)
  2. Falling (3:44)
  3. Everything Unsaid (3:12)
  4. Living & Dying (3:05)
  5. Let It Go (3:29)
  6. Last Train Home (3:41)
  7. Runs & Winds (3:17)
  8. In Deepest Blue (4:36)
  9. Come Away (3:43)
  10. Instrumental (2:57)
  11. Gone (2:26)
  12. Tonight (5:01)
Het werk van Joshua Hyslop doet me een beetje denken aan William Fitzsimmons, alleen met wat meer country invloeden. Wel eenzelfde soort fluisterstem. Prachtig dus wat mij betreft.

De lichte klank bevalt me goed. Heerlijk zwevend van nummer naar nummer. Het album is me ontgaan vorig jaar en van de artiest had ik nog niet eerder gehoord.

avatar van Lambchop
aERodynamIC schreef:

Lekkere rustige zachte stem. Deze luister ik best veel op dit moment maar weet over een jaar niet meer wie het is ben ik bang

Ik ga hem live zien dus misschien draagt dat wel positief bij aan hem blijven herinneren, maar ik snap wel wat je bedoelt.