Rob Thomas - The Great Unknown (2015)

Label: Atlantic

1. I Think We'd Feel Good Together (3:00)
  2. Trust You (3:08)
  3. Hold on Forever (3:35)
  4. Wind It Up (3:09)
  5. One Shot (2:50)
  6. The Great Unknown (3:38)
  7. Absence of Affection (3:36)
  8. Things You Said (3:04)
  9. Paper Dolls (3:04)
  10. Nlytm (2:47)
  11. Heaven Help Me (3:21)
  12. Lie to Me (3:45)
  13. Pieces (4:20)
avatar van milesdavisjr
Toch wel naar uitgekeken naar het derde solo album van Rob Thomas, de zanger die furore maakte met zijn band; Matchbox Twenty. Zijn vorige album stond vol met degelijke songs, maar is jammergenoeg hier in Nederland niet echt aangeslagen.
Op zijn nieuwe album bewegen de songs zich in de richting van Maroon 5 en dat is in dit geval naar mijn mening geen verbetering. Rob heeft een aangename stem die zich uitstekend lenen voor soulvolle rock nummers. In dit geval kiest hij naar mijn mening voor de makkelijke weg. Het enige prijsnummer is de laatste song van het album; pieces. Juist in dit nummer komt zijn stem goed naar voren. Voor het overige; poppy nummers die na 1 draaibeurt het ene oor in en het andere oor uitgaan.