Maeror Tri - Mort Aux Vaches (1996)

Duitsland
Electronic
Label: Mort Aux Vaches

1. (Mind) - Initiation (21:40)
  2. (Mind) - Alternation (19:59)
  3. (Mind) - Expansion (13:39)
Sietse
Een van mijn favorieten in de Mort Aux Vaches serie. Zeer mooie uitgerekte gitaar drones zoals alleen Maeror Tri (en later troum, na het verlaten van een van de leden) kan maken.
Deze muziek sleept je mee in een soort droom staat.
Uiterst geschikt om te luisteren, net voor het slapen gaan.

5 sterren.

avatar van Gyzzz
Het eerste nummer vind ik ook erg mooi, maar helaas zijn de twee daarop volgende nummers toch echt een stukje minder.
Vooral het laatste nummer is absoluut niet mijn definitie van fijne slaap-muziek.

3.5*

avatar van Paalhaas
Vreemd dat de andere albums van Maeror tri er nog niet op staan. Zeker met die top 10-noteringen van Maeror tri en Troum, ElMeroMero en Sietse! Ik zal het wel even oplossen. Jammer aan Maeror tri is wel dat ze het merendeel van hun werk alleen op cassette hebben uitgebracht. Slechts een deel van dit werk is later op CD gecompileerd.

Sietse
als ik mij niet vergis komen er later dit jaar en ook komend jaar nog meer oude tapes uit op cd.

Sluit me er wel bij aan dat er te weinig op staan en dat er ook veel te weinig interesse is voor deze acts/albums...maar goed ik ben natuurlijk zo lui als ik weet niet wat, want anders had ik ze echt wel toegevoegd....

eviljoke kan hier trouwens ook nog wel iets mee denk ik