Demon's Eye feat. Doogie White - Under the Neon (2015)

1 stem

11. The Messenger
  12. Destiny's Child *
  13. Remember Times Like These (In Memory of Jon Lord) *
avatar van Metalhead99
Dit is een professionele Deep Purple coverband die de klassieke (jaren '70) Deep Purple sound naspelen. Dit is inmiddels hun tweede album. Ze zijn op 4 oktober te zien in het Asta theater in Beek, Limburg.

avatar van Metalhead99
Ik kan lang niet altijd Doogie White waarderen als zanger, maar op dit album klinkt hij toch wel lekker hoor.
Zijn stemgeluid lijkt goed te passen bij de wat klassieke Purple sound waar de band inderdaad wel naar lijkt te mikken. Dit betekent veel aandacht voor (melodieus) gitaarspel en een centrale rol voor de hammond organ. Voor sommige luisteraars misschien wat te belegen, maar zij die retro rock wel kunnen waarderen zullen dit wel een mooie ode vinden. Ik vind dit wel althans. Onverwachts nog een best sterke plaat.