Psapp - The Only Thing I Ever Wanted (2006)

Electronic / Pop
Label: Domino

1. Hi (3:54)
  2. King of You (4:15)
  3. This Way (3:18)
  4. Needle and Thread (4:20)
  5. New Rubbers (3:41)
  6. Tricycle (2:48)
  7. Hill of Our Home (5:28)
  8. The Words (3:36)
  9. Make Up (2:20)
  10. Eating Spiders (4:14)
  11. Upstairs (3:47)
Net de singlet Tricycle bij Kink FM gehoord. Klonk niet verkeerd.

avatar van Martin Visser
Grappig plaatje. Niet meteen overtuigend, maar wel leuk. beetje springerige en jeugdige electropop. Af en toe doet dit denken aan CocoRosie al is Psapp iets minder excentriek. Maar zeker Upstairs heeft die Coco-sound. Verder her en der gekke geluidjes, maar meestal ingetogen en helemaal ten dienste van de liedjes. Qua speelsheid heeft Psapp ook iets van Architecture in Helsinki, maar ook nu weer rustiger dan deze band die veel meer uit de kast haalt dan Psapp.

Ik begin maar eens met een 3,5* en kijk waar deze plaat uiteindelijk op uitkomt.

avatar van Justinx
Psapp laat zien dat het genre Electronic nog niet is uitgestorven!

avatar van Martin Visser
Justinx schreef:
Psapp laat zien dat het genre Electronic nog niet is uitgestorven!

denken sommigen dat dan?

Ontdekt op lowlands, vond het heel erg leuk!

Ik ook, op pukkelpop. Muzikaal origineel! (en ook de act)

Ook op Lowlands gezien, wel geinig, maar het nodigt toch niet uit tot verdere beluistering.

Ik vind de nummers erg catchy en de teksten zijn best wel goed, maar om nu speciaal ervoor naar de platenboer te gaan...nee helaas.

Toch nog een 3,5