Olsen Brothers - Celebration (2005)

geen stemmen

Denemarken
Label: CMC International

1. Fly on the Wings of Love (3:02)
  2. Walk Right Back (2:55)
  3. Marie Marie (3:36)
  4. Angelina (3:55)
  5. Love Grows (Where My Rosemary Goes) (2:38)
  6. You'll Never Be Alone (3:50)
  7. San Francisco (3:55)
  8. Bey Bey Love (2:33)
  9. Neon Madonna (3:32)
  10. Little Tin Soldier (3:29)
  11. Dreamworld (3:15)
  12. We Believe in Love (3:16)
  13. I Have to Dance (3:23)
  14. Daydream Believer (3:00)
  15. Weil Nur die Liebe Zählt (3:02)
  16. Little Yellow Radio (2:56)
  17. We Were So Young (3:30)
avatar van musicfriek
DutchViking joh! Wat dacht je? Ik gooi ze gelijk maar op de site? Haha.

Zou niet weten wat voor muziek ik kan verwachten op dit album en om heel eerlijk te zijn ook niet echt nieuwsgierig. Ik ben een van de weinige die Fly on the Wings of Love een leuk nummer vond. Maar de andere nummers zullen wel heel anders zijn.

musicfriek schreef:
Ik ben een van de weinige die Fly on the Wings of Love een leuk nummer vond.

Dat zal wel meevallen: ze wonnen niet voor niets.
Mijn winnaar is het nooit geweest

Leuk nummer ja, dat Fly On the Wings of Love. Verder ken ik de broertjes Olsen ook niet echt.

DutchViking
Ik zag de hoes van dit album vorige week ergens staan (volgens mij op cduniverse.com of iets dergelijks) en dacht: waarom ook niet? Ik heb ook maar meteen even een ander Olsen-album toegevoegd.

Ik ken de band eigenlijk ook alleen vanwege Fly On the Wings of Love, een van mijn most guilty pleasures, haha. Verder heb ik nog wat losse fragmenten gehoord, waarin ook countryinvloeden te horen zijn. Zeg maar een soort van pop/country-combinatie. Niet iets waar ik van hou, hoewel er ook positieve uitzonderingen zijn, zoals Drive By Truckers.

Het schijnt dat de Olsen Brothers het in Duitsland erg goed doen. Er zijn zelfs al platen van ze in het Duits verschenen. Ik ben ook niet echt benieuwd naar dit album, ik zal 'm in ieder geval niet blind aan gaan schaffen

avatar van Justinx
Ahh, wat jammer. Ik had gehoopt op nieuwe nummers...

Ik heb Fly on the Wings of Love ook altijd wel een leuk nummer gevonden. Maar ook weer niet zo erg dat ik geinteresseerd ben in meer werk van deze heren.