Sloan - A Sides Win (2005)

Alternatieve titel: Singles 1992-2005

Canada
Label: Sony

1. Underwhelmed (4:45)
  2. 500 Up (4:17)
  3. Coax Me (3:27)
  4. People of the Sky (3:39)
  5. The Good in Everyone (2:09)
  6. Everything You've Done Wrong (3:27)
  7. The Lines You Amend (2:32)
  8. Money City Maniacs (3:55)
  9. She Says What She Means (3:01)
  10. Losing California (3:06)
  11. Friendship (3:26)
  12. If It Feels Good Do It (3:57)
  13. The Other Man (3:53)
  14. The Rest of My Life (2:46)
  15. All Used UP (2:49)
  16. Try to Make IT (6:17)
avatar van Pinsnider
Lekkere verzamelaar van een band die in Canada toch vrij groot is. Vriend van me die nu in Canada zit stuurde me deze plaat op en ik heb hem toch wel grijs gedraaid. Fijne pop-rock deuntjes in de beste beach boys rock n' roll traditie en fijne arrangementen worden ook niet geschuwd.

avatar van pukster
Ik dacht deze cd in Amerika besteld te hebben met dvd met alle clips, maar helaas kreeg ik toch de enkele versie. Maar ach, het gaat om de muziek. En die is fantastisch! Sloan is al jaren een van mijn favoriete bands en deze verzamelaar laat alleen maar horen waarom. Geweldige meerstemmig gezongen nummers die niet meer uit het hoofd te branden zijn. Schandalig eigenlijk dat de meeste albums van deze band nooit in Nederland zijn uitgebracht.

avatar van michelweber
pukster schreef:

In juni 2000 zag ik Sloan in Paradiso voor ongeveer 25 man publiek waarvan 20 Canadezen. Sloan is een heel populaire band in Canada, de VS, Australie en Japan, maar in Europa wil het maar niet lukken.
Aan de muziek ligt het niet. Topkwaliteit powerpop (vreselijke term) voor iedereen die van The Posies, Teenage Fanclub en The Lemonheads houdt...Beste album: One Chord To Another (1996).