Elly & Rikkert - Kom en Zie (1981)

Label: EMI

1. Kom en Zie 1 (1:47)
  2. Kleine Witte Duif (2:04)
  3. Zalig Hij Die het Hoort (1:15)
  4. Engelen (2:08)
  5. De Muren van Jericho (1:28)
  6. Als Je Liefde Hebt Onder Elkaar (1:09)
  7. Vijf Broden en Twee Vissen (2:37)
  8. Loofhuttenfeest (0:51)
  9. Mijn Hart Is Net een Huis (2:00)
  10. Al Waren Je Zonden Als Scharlaken (1:29)
  11. Hosanna (1:47)
  12. Alles Heeft de Here God Gemaakt (1:41)
  13. Zo Hoog Als de Hemel (1:58)
  14. U Weet (1:38)
  15. Woestijndans (1:00)
  16. Zoals Klei in de Hand van de Pottenbakker (1:37)
  17. Zend Ook Mij (2:18)
  18. Tien Maagden (1:56)
  19. De Komst van de Zoon des Mensen (1:29)
  20. 1, 2, 3 (1:05)
  21. Alles Wat Adem Heeft (0:48)
  22. Hij Leeft (1:37)
  23. Kom en Zie 2 (1:38)
avatar van evert-jan
Van blowende hippies, naar evangelisten. De stap lijkt voor de normale mens heel groot, maar voor Elly & Rikkert is dit de normaalste zaak van de wereld. Zo zit je stoned in het park de vrede te verkondigen, het andere moment sta je voor de kerk het geloof te verkondigen!

Deze plaat bevat alle ingredienten om kinderhersens te brainwashen. Vreselijke opdringerige manier van evangelisatie, wat ons toch al weinig goeds heeft gebracht. Elly & Rikkert weten met aanstekelijke deuntjes de kinderhersentjes op hol te laten slaan, om ze vervolgens barstensvol met onzin te stoppen. Vermoedelijk heeft de mens door deze plaat een aantal ruimdenkende personen minder.

0,5 *, dit gewauwel is een belediging voor ieders intelligentie

en bedankt!

Fedde
Evert-jan, ik doe met je mee. Die kinderhersentjes kunnen heel wat hebben hoor. Kiezen doen ze zelf wel. Intussen hebben ze een leuke kindertijd gehad met deze liedjes.

een vreugd om deze mooie liedjes te horen

avatar van postman
evert-jan schreef:

en bedankt!

Ik weet niet of evert het weet maar in plaats van een 0.5 geeft hij een 5.0

avatar van Savant
Dat is de hand van God geweest, dat kan niet missen ?.