Frank Nitt - Frankie Rothstein (2015)

Label: Fat Beats

1. Dank Intro (1:05)
  2. Classic (2:41)
  3. Slippin' (3:00)

met Illa J

4. Hit Record / Dank Skit (5:05)
  5. Official Supreme (3:07)

met Botni Applebum

6. Hey World (3:16)
  7. Money on My Mind (2:24)

met T3 en Illa J

8. Get Blowed / Dank Outro (3:59)

met Botni Applebum en Illa J

9. Classic [Instrumental] (2:41)
  10. Slippin [Instrumental] (2:59)
  11. Hit Record [Instrumental] (4:03)
  12. Official Supreme [Instrumental] (3:03)
  13. Hey World [Instrumental] (3:16)
  14. Money on My Mind [Instrumental] (2:23)
  15. Get Blowed [Instrumental] (3:08)
avatar van Silky & Smooth
Pfff, enorm lekker album. Laidback, Dilla-achtige producties (waaronder één van hem zelf), stevige raps van Frank Nitty en warme refreintjes van Illa J en Botni Applebum. 25 minuten zonder instrumentals is misschien wat kort voor een album (zelfs naar mijn smaak), maar Frankie Rothstein is gelukkig goed genoeg om op repeat te zetten!

avatar van Pecore
Leuke beats en een goeie flow, maar de teksten zijn bij vlagen echt tenenkrommend slecht naar mijn mening.

Im cold als the winter, yet hot as the summer
The best of both worlds, a midget driving a hummer

Waar slaat dat op? Vermakelijk album dat de plank hier en daar helemaal mis slaat. Doet het in de zomer wel erg lekker in de auto.

avatar van bennerd
Pecore schreef:
Doet het in de zomer wel erg lekker in de auto.

In een Hummer?

avatar van Pecore
Of als reus in een twingo