Machine Gun Kelly - General Admission (2015)

Hip-Hop / Rock
Label: Bad Boy

1. Spotlight (5:05)

met Lzzy Hale

2. Alpha Omega (3:32)
  3. Till I Die (3:33)
  4. Eddie Cane (3:06)
  5. Bad Mother Fucker (3:33)

met Kid Rock

6. World Series (3:35)
  7. Oz. (2:59)
  8. Everyday (4:01)
  9. Gone (4:01)

met Leroy Sanchez

10. Story of the Stairs (3:10)
  11. Merry Go Round (4:05)
  12. A Little More (3:57)

met Victoria Monet

13. All Night Long (7:02)
  14. Make It Happen (4:43)
  15. Round Here (4:20)
  16. Therapy (3:34)
Laat maar komen!

avatar van Silky & Smooth
Ik heb altijd wel een zwak voor deze man. Raptechisch overstijgt hij niet bepaald de middelmaat, maar de meeste nummers zijn minimaal interessant. Ondanks zijn ruige voorkomen en de singles die uitgebracht worden is zijn muziek best wel diep. Niet zozeer ingewikkeld, maar hij verteld altijd wel een verhaal in zijn nummers. Hij weet mij in ieder geval altijd wel mee te slepen in zijn (donkere) wereldje. Zo ook met dit album!

avatar van bennerd
Silky & Smooth schreef:
Ik heb altijd wel een zwak voor deze man.

Idem, omdat hij toch wel vaak de juiste energie weet te brengen. Zit alleen wat albums achter, maar ben zeer benieuwd naar deze.

avatar van Silky & Smooth
Volg zijn tapes verder ook niet, maar Lace Up was wel cool album.

avatar van Silky & Smooth
Valt toch wat tegen na meerdere luisterbeurten. Zoals ik al aangaf zijn de wat diepere tracks wel de moeite waard, maar MGK wil te graag de wilde rockster uithangen wat ten koste gaat van zijn muziek.