Machinefabriek - Lenteliedjes (2006)

Electronic / Avant-Garde
Label: Type

1. Er op Uit (1:11)
  2. Dansen met Groene Groenten (1:03)
  3. Wijn op het Balkon (1:34)
  4. Habbekrats (1:25)
  5. Blij Blij Blij (0:56)
  6. Hoera het Is Weer Lente! (1:34)
  7. Fietsen Langs de Dijk (1:51)
  8. Meinerswijk (0:43)
Sietse
Deze staat op de verlanglijst. Halverwege juni komt ie uit in een gelimiteerde oplage van (ik meen) 300 stuks.

Als we Rutger Zuyderveldt moeten geloven is dit een zomers plaatje met allemaal vrolijke liedjes, geinspireerd door de lente. Ik ben benieuwd, want dat hebben we nog niet eerder van hem gehoord.

Electro_
Ik heb hem gekregen, zal hem straks luisteren

Electro_
Extreem vrolijk vind ik het zelf niet echt klinken, maar vergeleken met z'n andere werk wel eigenlijk. Ikzelf word wel helemaal vrolijk van Dansen met de Groene Groenten en Blij Blij Blij. 5*

Sietse
lekkere speelse liedjes. Ik vind het allemaal erg grappig. De melodietjes doen heel speels en blij aan.
Heel erg poppy allemaal integenstelling tot zijn andere werk.

En tsja, die titels....

ik houd niet van groene groente, ik houd van dansen
altijd lachen met Rutger

Niet zijn beste werk, dat zeker niet maar als nog toch erg leuk allemaal. Kopen ga ik zeker weer doen.

3.5 tot 4.0 sterren om zo eens mee te beginnen.

avatar van Yak
Yak
'Dansen met de groene groenten' is een slsk chat hitje aan het worden dankzij Electro_.

avatar van tovenaar
Sietse schreef:
een zomers plaatje met allemaal vrolijke liedjes, geinspireerd door de lente.
What's next? Een winters plaatje geïnspireerd door de herfst?

wie weet

vandaag uitgekomen.

Sietse
1/2 ja er bij, dus nu 4.0 want hij is toch wel echt heel erg leuk.

avatar van Gyzzz
Vermakelijke plaat, maar nog wel iets te onbijzonder. Alles is zoals vaker gezegd enorm vrolijk en leuk, maar het doet voor mij kwalitatief toch wel absoluut onder voor dingen als Manchester. Neemt niet weg dat ik deze vast nog vele keren zal gaan draaien door de korte duur en de hoge dosis vrolijkheid.

Om te beginnen een 3*.

avatar van oruiz
heel erg lekker klinkt dit. ben al tijdje opzoek naar deze plaat maar ik kan hem vooralsnog nergens vinden. nog tips waar die te koop ligt?

www.typerecords.com[/url]

maw gewoon bij het label

Heb ik hem ook gekocht (net zoals de andere 7" in die serie)

handsome_devil
Zie zojuist dat deze meneer uit Arnhem komt en nr. 8 heeft vernoemd naar een mooi stukje natuur waar ik als klein meisje zo vaak kwam

Eens kijken of ik dit ergens kan pindakazen.

plato heeft het in zijn assortiment nadat ik het aanbevolen heb, hehe

Sietse
plato heeft het denk in zijn assortiment omdat het op type is uitgegeven en type overal in de meer "serieuze" bladen de hemel in wordt geprezen....daarnaast is Get Records in Amsterdam onderdeel van de plato keten en daar hadden ze al dingen van machinefabriek ver voor dat deze uitkwam.

Een vrolijke CD om naar te luisteren en grappige geluidjes.

Ik geef deze CD een 4,0*

7" bedoel je

Sietse schreef:

7" bedoel je

Negeer mijn broertje gewoon Ik vind het wel een schattig berichtje

haha

ja hé weet ik veel hoe zo'n ding heet!

Sietse
haha, maakt niet uit joh...vraag maar eens aan je zus

Sietse
vooral de platenspelerlozen onder ons...sinds kort ook uit op een 3" cdr te bestellen bij meneer machinefabriek zelf.

jij weet wel veel van machinefabriek af zeg.....

Nou, wat kwam jij vaak in dat natuurgebied madelon......

handsome_devil
Best wel ja, jij was nog te jong om dat te bevatten