Pisa - Popie Jopie (1985)

Label: EMI

1. Popie Jopie (3:12)
  2. Kiwi (3:00)
  3. Elf Steden (4:00)
  4. Ik Ga Niet Meer (3:10)
  5. Kopje Koffie, Glazenwasser (3:10)
  6. Hoppa (3:40)
  7. Bernadette (3:20)
  8. Popie Jopie in België (3:12)
avatar van Bighead
Hahaha...uit de hoogtijdagen van Spaan en Vermeegen...muzikaal zijn er geen hoogtepunten... maar Popie jopie is een klassieker.

avatar van kaztor
Kiwi-Zeep!

Wat waren ze toen meesterlijk; werd met Verona echt wat minder. Bij de Vara was het scherper dan bij Veronica. Toen was het meer gericht op een ander; lees puberaal publiek.

avatar van kaztor
deric raven schreef:

Dat klopt. Bij Veronica deed de commercie z'n intrede met al dat promotiegedoe rondom de serie. De Vara-periode was harder en het publiek werdt toen ook hoger ingeschat. Kan me nauwelijks nog iets grappigs herinneren vanaf deze periode.

De Vara-tijd, dat was gewoon pre-Jiskefet!

avatar van FunkStar
Popie Jopie is TE melig! Mijn vader had het singletje, haha!