Edsilia Rombley - Face to Face (2002)

R&B / Pop
Label: Dino

1. Intro (1:13)
  2. Over and Out (3:41)
  3. What Have You Done to Me (3:48)
  4. Chaingang (Break These Chains) (4:32)
  5. I'll Be That Someone (4:05)
  6. Free Me (3:32)
  7. Gotta Let Me Go (4:11)
  8. I Want It All (3:21)
  9. Girlfriend (What You Gonna Do) (4:03)
  10. Sssst (Interlude) (0:46)
  11. Will You Make It Allright (4:12)
  12. Special Mood (4:58)
  13. I Just Want to Know (3:22)
avatar van FunkStar
Edsilia heeft een prachtige, warme stem met veel power. De samenwerking met Tjeerd Oosterhuis als producer en schrijver van de liedjes is dan ook een gouden combinatie! Deze cd heeft een internationale, R&B-achtige sound, dezelfde sound die Total Touch ook had. Jammer dat deze cd geflopt is, het is echt een super sterk album. Ook het duet met Trijntje Oosterhuis is helemaal top. 2 van nederlands beste zangeressen met allebei veel power in hun stem en dat is in hun duet heel goed te horen. De singles What Have You Done To Me en Gotta Let Me Go.

avatar van Sjaan
Heb ik je eerder horen zeggen...maar het klopt wel.Beetje ondergewaardeerd vind ik haar hier in Nederland...