Enforcer - Live by Fire (2015)

Zweden
Label: Nuclear Blast

1. Bells of Hades (0:49)
  2. Death Rides This Night (3:35)
  3. Mistress from Hell (4:17)
  4. Mesmerized by Fire (4:28)
  5. Katana (6:22)
  6. Crystal Suite (4:09)
  7. Scream of the Savage (4:41)
  8. Midnight Vice (4:05)
  9. Take Me Out of This Nightmare (4:40)
  10. Take Me to Hell (3:36)
  11. Silent Hour / The Conjugation (6:52)
  12. Satan (4:43)
  13. Black Angel (3:57)
  14. Roll the Dice (3:29)
  15. Evil Attacker (5:16)
  16. Speak the Tongue of Heathen Gods (5:45)
  17. Stellar Plains (4:02)
  18. Tyrants of Our Generation (3:17)
avatar van Remco 27-2-1989
de laatste 3 nummers zijn nieuwe nummers geschreven tijdens de laatste tournee, en dit live album ga ik zeker kopen.

avatar van Dirkrocker
Had al het studiowerk van de mannen al in huis, dus nu ook maar de 2 live platen in huis gehaald. Deze nu al en paar keer gedraaid, en het is geweldig. Heb ze zelf ook al en paar keer live gezien en dat is en waar feest, en dat laat de plaat ook duidelijk horen en blijken. Het enthousiasme van die gasten spat er werkelijk vanaf en geven gruwelijk veel gas. Alle knallers van de eerste 3 platen komen voorbij. Old school metal bestaat niet , want metal is tijdloos, dat zijn hun woorden in en interview die ik gelezen heb. Maar mocht er toch en hokje bestaan van Old school metal, dan horen ze erin min puntje? Ja 1. Ik verdenk ze van hier en daar wat oppoets werk en gesleutel. Mja alle grote der aarden hebben dat zo beetje wel gedaan met hun live platen.