CeeLo Green - Heart Blanche (2015)

R&B / Soul
Label: Atlantic

1. Heart Blanche [Intro] (1:22)
  2. Est. 1980's (3:31)
  3. Mother May I (4:59)
  4. Working Class Heroes (Work) (2:57)
  5. Tonight (4:30)
  6. Robin Williams (3:29)
  7. Sign of the Times (3:00)
  8. CeeLo Green Sings the Blues (4:07)
  9. Music to My Soul (2:52)
  10. Race Against Time (4:32)
  11. Better Late Than Never (3:50)
  12. Smells Like Fire (4:08)
  13. Purple Hearts (Soldier of Love) (3:32)
  14. Thorns (3:30)
  15. The Glory Games (2:53)
avatar van Emile93
Lekker album hoor!!! Thorns is het hoogtepunt van het album!

avatar van harvesmoon
Emile93 schreef:
Lekker album hoor!!! Thorns is het hoogtepunt van het album!

Mee eens, lekker nummertje dat Thorns! Vind sommige nummer wel pakkend en de ander weer niks. Ik had meer gehoopt dat het meer op zijn vorige plaat 'The lady killer' leek. Maar toch, leuke plaat.

avatar van Reijersen
Van vervaarlijke rapper die zo nu en dan opzienbarende dingen deed (bijvoorbeeld als een baby een heel nummer vol janken), naar een popmaestro him self. Het is een album geworden die vooral wat tegen valt. De sfeer is vaak vrolijk, de muziek erg poppy en soms tegen het dancy aan. De invloeden haal je er zo uit (End of the Road van Boyz II Men bijvoorbeeld op Ceelo Green Sings the Blues). Over de gehele linie een aardige plaat, meer niet.