Seinabo Sey - Pretend (2015)

Zweden

9. Still (2:53)
  10. You (3:41)
  11. Ruin (3:32)
  12. Burial (4:12)
  13. Pistols at Dawn * (3:38)
  14. River * (3:44)
  15. Younger [Kygo Remix] * (5:51)
  16. Younger [Acoustic Version] * (4:12)
avatar van Linius
Ik vind het nummer Pretend wel één van de hoogtepunten van de FIFA 16 soundtrack. Lekker poppy nummertje

avatar van Dim
Dim
De bonustracks zijn beter dan de rest...Door Pistols at dawn word je bijkans weggeblazen en Ruin heeft eindelijk eens die volwassen beats die je op de reguliere tracks nogal eens mist. Seinabo Sey heeft een dijk van een stem, maar dit album is toch een beetje zoals de titels: op gegeven moment wordt het een beetje eentonig, totdat het mooie bonusblokje aanbreekt.

avatar van Emile93
Seinabo heeft naast een aparte naam ook een hele aparte stem. Dacht echt dat het een man was! Maargoed. Ze levert een goed debuutalbum af, zonder echte uitschieters. Maar wel erg fijn dankzij haar stem.

avatar van Reijersen
Een aparte dame, deze Zweedse zangeres. Dat is ook wel te zeggen over dit album. Zo nu en dan speelt ze graag leentjebuur bij wat andere artiesten, maar een bepaalde mysterieuze sluier blijkt over elk nummer te hangen