Billie Piper - Walk of Life (2000)

Label: Virgin

1. Day & Night (3:17)
  2. Something Deep Inside [Radio Remix] (3:21)
  3. Walk of Life (3:49)
  4. Safe with Me (3:30)
  5. Bring It On (3:30)
  6. Ring My Bell (3:14)
  7. The Tide Is High (3:07)
  8. Run That by Me (4:04)
  9. Promises (3:33)
  10. Because of You (3:37)
  11. What Game Is This? (3:33)
  12. Misfocusing (4:00)
  13. Something Deep Inside [Original Version] * (3:43)
avatar van NewYorkCityLight
Hoorde 'Day and Night' vorige maand voor het eerst, wat een fijn popnummer is dat. Klinkt typisch als een nummer uit 2000, maar dat is misschien ook de aantrekkingskracht. Het klinkt alsof er tenminste echt aandacht is besteed, tegenwoordig hoor je dat wat mij betreft veel minder in de top40. Het dubbele refrein maakt het nummer helemaal af.

avatar van MetalMike
Helemaal mee eens, die Teenpop had toch geweldige nummers zo nu en dan. Nou ja, wel vaker dan dat. Staan heerlijke nummers op. En op de Japanse uitgave staat een langere (lees: complete) versie van het nummer "Something Deep Inside" samen met het titelnummer misschien wel mijn favoriete nummer van de cd. Lang niet meer gehoord, ga dus geen cijfergeven, maar kreeg opeens een Teenpop kriebel en deze 2 nummers zaten erbij, zalig!

avatar van MIAB
Ook het 2e en tevens laatste album bevatte veel echte meidenpop. 1e nummer klinkt fijn, maar de rest komt er bij lange na niet in de buurt 3*

1. Day & Night (3:17) --- 4,0
12. Misfocusing (4:00) --- 3,0

avatar van davevr
Is dat Rose van dr. Who?

avatar van MetalMike
Ik ken alleen Dr. Who van vroegâh, maar ik geloof idd dat ze in de nieuwere serie heeft gespeeld.

avatar van davevr
MetalMike schreef:

Het is ze inderdaad. Speelde seizoen 2005-2006 en later occasioneel nog eens mee.