Muse - Live at Köln (2015)

Alternatieve titel: Gloria Theatre

Uitgebracht in eigen beheer

1. Psycho (5:46)
  2. Supremacy (4:58)
  3. Mercy (3:58)
  4. Reapers (5:59)
avatar van Metalhead99
Nooit zo naar Muse geluisterd, maar deze EP brachten de heren zelf uit en is gratis te beluisteren (op hun soundcloud dacht ik). Voor mij dus een aantrekkelijk iets om te kijken of het iets voor mij is, maar nee. Voor mij is Muse niet echt weggelegd. De combinatie met de (vele) synths ligt me niet helemaal lekker en ook het stemgeluid van zanger Matthew Bellamy vind ik niet super.
Wel prachtig om het enthousiasme van het publiek te horen en ze hier en daar mee te horen zingen. De heren hebben duidelijk (live) succes en dat is prachtig voor ze. Mijn muziek zal het echter nooit worden.

Schnee
Is dit de hoes?? Ik bedoel, het is 'Live in Köln' en dan 'at' the gloria theatre als je dat wil gebruiken. En dan Köln ook nog zonder umlaut schrijven... Damn dit moet een ordinaire bootleg zijn. Niet dat het wat boeit want muse is sowieso (en überhaupt) niet om aan te horen.