Planet Delsin (2005)

Alternatieve titel: Interstellar Sounds of Stardust

Electronic
Label: Delsin

1. Terry Brookes - Isis 3007 (6:37)
  2. Vince Watson - The Way It's Meant to Be (6:20)
  3. Starfighterz - Flavor 3 (5:48)
  4. Speakwave - Bass Attacker (5:04)
  5. Shed - 728 (4:57)
  6. $tinkworx - Calimari (5:17)
  7. D5 - Floatation Tank (7:31)
  8. Aroy Dee - Hill (4:16)
  9. Nubian Mindz - Red Sky (7:12)
  10. Peel Seamus - Seducer (6:02)
  11. Yoav B. - Root and Branch (6:24)
  12. Newworldaquarium - Pyramid Rd (6:25)
avatar van John Doe
Zeer mooie verzameling nieuwe detroit techno

avatar van brooklyn
Red Sky

avatar van John Doe
check de feedback op dit album

En dat is gratis te downloaden

avatar van T.O.
Ken alleen nummers 2 en 7, maar die zijn wel érg goed.

avatar van John Doe
Net nieuw album uit van (2) Vince Watson op Delsin, klinkt érg goed. (Heb het toegevoegd, maar moet nog toegelaten worden.)

avatar van brooklyn
Dit is helemaal mijn muziek. Mooie ongedwongen techno om bij weg te spacen, echt zoals de stijl bedoeld is in mijn optiek. Alle nummers halen hoge kwaliteit en zijn met veel liefde in elkaar zo lijkt het. Heb de feedback bij Doe's link doorgelezen en hoewel mijn favoriete track van dit album amper genoemd wordt wil ik hem toch even in een zonnetje zetten. Red Sky, een adembenemend mooie plaat, die jankende synths zijn geweldig

Album krijgt makkelijk 4,5 ster

avatar van John Doe
Prachtig nummer ja, wat dacht je dan van die atmosferische hoofdsynth

Goede feesten die Planet Delsin trouwens geeft in Amsterdam. Zoals de laatste twee keer met Stacey Pullen 2/3 maanden geleden en Vince Watson afgelopen weekend. Ook zeker wat ik een beetje zoek.