Al Jarreau - Jarreau (1983)

R&B
Label: Warner Bros.

1. Mornin' (4:16)
  2. Boogie Down (4:12)
  3. I Will Be Here for You (4:19)
  4. Save Me (6:32)
  5. Step by Step (4:27)
  6. Black and Blues (4:52)
  7. Trouble in Paradise (3:49)
  8. Not Like This (2:39)
  9. Love Is Waiting (3:46)
avatar van dynamo d
Met het prachtig vrolijke Mornin'. Wat een fantastisch nummer van Al Jarreau is dit. Zeker op zo'n zonnige dag.

avatar van FunkStar
Fantastisch album van Al Jarreau met de 2 hits Boogie Down en Mornin'. Er staan nog een paar lekkere nummers op zoals Trouble In Paradise en Step By Step.

avatar van Twinpeaks
Ik mocht Jarreau altijd wel graag horen . Erg veelzijdig met zijn stem . Ook altijd verzorgde band erachter en oor voor goede melodieën . Op dit album timmeren Gadd en Porcaro de boel lekker bij elkaar . Mornin 'en Boogie Down zijn lekkere vrolijke tracks die nu nog steeds een glimlach op mijn kop toveren . 4 sterren

avatar van Van4sen
Ik denk....20 jaar niet gedraaid....ff geen Spotify’s....dan maar Al.....goeie grutte.. wat een heerlijk album, swinging in de huiskamer!!!!!

avatar van Paich
Jay Graydon, Abe Laboriel, Gadd, Jeff Porcaro, geweldig om naar te luisteren. Leuke blazerspartijen, lekkere groove en bas partijen en de synths/keys zijn ook niet verkeerd.