The Stone Poneys - Evergreen Vol. 2 (1967)

Country
Label: Capitol

1. December Dream (3:37)
  2. Song About the Rain (2:41)
  3. Autumn Afternoon (2:40)
  4. I've Got to Know (2:44)
  5. Evergreen Part One (3:10)
  6. Evergreen Part Two (3:39)
  7. Different Drum (2:40)
  8. Driftin' (2:33)
  9. One for One (2:56)
  10. Back on the Street Again (1:55)
  11. Toys of Time (1:55)
  12. New Hard Times (3:04)
avatar van nlkink
The Stone Poneys hadden hun '15 minutes of fame' met de single hit Different Drum, een Michael Nesmith compositie die hij niet kwijt kon binnen The Monkees. Het werd in de VS een behoorlijke (en enige) hit voor The Stone Poneys. Na nog een album met 'The Poneys' ging Ronstadt solo en brak definitief door. Susannah Hoffs en Matthew Sweet hebben later ook nog een mooie versie van het nummer gemaakt op een van hun Under The Covers albums.
De rest van dit album is gewoon aardige mix van folk en country rock.

avatar van goldendream
Het tweede album van dit bandje is ook een aangenaam plaatje. Naast hun enige bekende nummer 'Different Drum' werd ook 'One for One' een single. 'Evergreen Part 2' is een mooie instrumental.
De hoes vind ik prima en Linda is echt wel een schatje.