Claire - Raseiniai (2015)

geen stemmen

Duitsland
Electronic / Pop
Uitgebracht in eigen beheer

1. What We Are Made Of (4:50)
  2. Calling Out (3:35)
  3. The Secret (4:38)
  4. Open Arms (3:25)
  5. Collider (4:43)
  6. Stay with You (5:38)
Ozric Spacefolk
Heel bijzondere EP.

In 2014 was alle equipment van de band gestolen in London en er werd verder niets door de politie aldaar ondernomen.
Na een anonieme tip, kwam de band er achter dat al het spul in een garage in Litouwen in het plaatsje Raseiniai stond. Ze hadden dus (gelukkig) alles terug.

Deze EP is een soundtrack naar de omstandigheden en de ontwikkelingen hierin. Een inspirerend en heftig verhaal, waar elke muzikant de pijn wel van kan voelen.

Het eerste deel van de film die bij deze EP hoort is online, en laat alvast twee songs horen:
CLAIRE - RASEINIAI // CHAPTER 1/4 - YouTube