One Direction - Made in the A.M. (2015)

Label: Syco

6. If I Could Fly (3:50)
  7. Long Way Down (3:12)
  8. Never Enough (3:33)
  9. Olivia (2:57)
  10. What a Feeling (3:20)
  11. Love You Goodbye (3:16)
  12. I Want to Write You a Song (2:59)
  13. History (3:07)
  14. Temporary Fix * (2:55)
  15. Walking in the Wind * (3:22)
  16. Wolves * (4:01)
  17. A.M. * (3:29)
  18. Home * (3:14)
  19. Night Changes [Afterhrs Remix] * (3:40)
avatar van Emile93
1,0
Een inspiratieloos album vol met fillers/b-kantjes van singles. Jammer. Ze kunnen veel betere, catchy nummers maken.

avatar van nlkink
Made in the aftermath? Het kan nooit kwaad om de non album tracks even op een rijtje te zetten, Emile93. Kijk maar eens hoe succesvol Past Masters van The Beatles zijn geweest. Een perfecte aanvulling op de reguliere albums!
Overigens, als het waar is dat dit album is opgebouwd uit B-kantjes en fillers, dan zou het onder de verzamelaars geschaard moeten worden.

avatar van Arrie
Nee hoor, is gewoon een studio-album met Drag Me Down, Perfect en History als de singles/hits. Ik denk dat Emile simpelweg bedoelt dat het aanvoelt al een B-kantjes-album.

avatar van Emile93
1,0