Richard Bona - Reverence (2001)

Kameroen
Wereld / Jazz
Label: Sony

1. Invocation (A Prophecy) (2:08)
  2. Bisso Baba (Always Together) (4:50)
  3. Suninga (When Will I Ever See You) (4:01)
  4. Ekwa Mwato (Affirmation of the Spirit) (5:00)
  5. Sweet Mary (Everyone Has a Choice) (4:26)
  6. Reverence (The Story of a Miracle) (4:40)
  7. Te Misea (A Scream to Save the Planet) (5:24)
  8. Muntula Moto (The Benediction of a Long Life) (4:07)
  9. Laka Mba (Plea for Forgiveness) (4:51)
  10. Ngad'a Ndutu (Widow's Dance - Celebration of a New Life) (4:15)
  11. Esoka (Trust Your Heart) (1:46)
  12. Mbanga Kumba (Two Cities, One Train) (2:51)
Goede plaat, maar minder sterk dan zijn eerdere "scenes from my life" Inmiddels tweemaal live gezien en ook dat is een aanrader!

Dro
daan drost schreef:

Ik ben benieuwd, wat vind je zo geniaal aan dit album? Hiermee zeg ik overigens niet dat dat niet zo is hoor, begrijp me goed. Ik ben gewoon nieuwsgierig naar je mening.

Een aantal nummers ken ik hiervan, Bisso Baba en Reverence zijn top!
Ook Te Misea is erg fraai.

avatar van Reijersen
Interessante muziek maar Bona. Dit is niet zijn beste plaat, maar desalniettemin erg aardig om naar te luisteren. 'Scenes From My Life' is DE plaat van hem

3 sterren.