Flunk - For Sleepyheads Only (2002)

Noorwegen
Electronic
Label: Beatservice

1. I Love Music (5:36)
  2. Blue Monday (4:15)
  3. Miss World (5:05)
  4. Sugar Planet (3:55)
  5. Honey's in Love (3:51)
  6. Magic Potion (4:24)
  7. Your Koolest Smile (4:24)
  8. Kebab Shop 3 AM (4:47)
  9. See Through You (5:18)
  10. Sunday People (5:23)
  11. Syrupsniph (6:06)
  12. Distortion (6:09)
avatar van Dreten Bukgat
ik had hoge verwachtingen van dit album, maar die werden maar half ingelost... jammer, want ander werk op het beatservice-label spreekt me dan wel weer een stuk méér aan.

avatar van YoG
YoG
Niet onaardig.. heel erg lounge van 2002 beetje zouteloos.. wel okee om een keer voorbij te horen komen maar daar moet het dan ook bij blijven

Ik had het in die tijd misschien wat hoger gewaardeerd.. maar gelukkig ligt dat saaie-lounge tijdperk alweer een tijdje achter ons.
(met leuke lounge bedoel ik een plaat als Remember Tomorrow van Mo'horizon, want: met de juiste hoeveelheid spice)

avatar van robbizzel
erg mooie plaat, see through you juweeltje van de plaat!

Inderdaad een juweel van een plaat. Al ontdek je dat pas na vele luisterbeurten. De titel doet dit werkje trouwens eer aan want dit album hypnotiseert mij wel vaker eens in de nachtelijke uren.
Ik geef em 4 sterren en ga vlug de rest van flunk ontdekken. Hun officiele site biedt nog veel meer lekker en zelfs free downloads.