Wishbone Ash - Live at Ashcon '14 (2014)

Alternatieve titel: Road Works Volume 4

Uitgebracht in eigen beheer

1. The King Will Come (7:37)
  2. Warrior (5:38)
  3. Throw Down the Sword (5:51)
  4. Rock 'N' Roll Widow (6:02)
  5. Ballad of the Beacon (4:33)
  6. Baby What You Want Me to Do? (7:07)
  7. The Pilgrim (8:23)
  8. Blowin' Free (5:20)
  9. Jail Bait (6:23)
  10. Lady Whiskey (6:30)
  11. Phoenix (16:29)
Ozric Spacefolk
Waarom geloof ik niet dat deze uit 2014 is? Zie de setlist. Volgens mij is dit gewoon een heruitgebrachte Live Dates I.

Of ze hebben de hele setlist van Live Dates I nagespeeld. Dat zou kunnen.

buizen
Hier is info over de delen 1 t. m 4 van deze release.
"Volume 4 of the Road Works series features the live performance at Ashcon on November 1st 2014 where Wishbone Ash performed the complete album "Live Dates"."

Klopt dus wat jij bevroedde, Ozric.

Thanks, man.

Als boxset wel interessant. Ik hoop dat het ook op Spotify komt, want een ik ben echt een liefhebber, maar ik ga geen cd's kopen. ik vind dat zo'n zonde van mijn geld en het geeft zo'n rommel thuis.

avatar van Metalhead99
Ozric Spacefolk schreef:

Ze zijn allen te downloaden (tegen betaling) van hun bandcamp pagina als je mp3/flac versies van deze albums wil hebben.

Metalhead99 schreef:

Hoi Richard, ja ik zag het intussen.
Leuk, ik wist niet dat deze (mijn lievelings-) band ook aan de bandcamp was gegaan.

Streamen kan natuurlijk ook

avatar van liefkleinhertje
Er is nu dus ook de 4CD Road works tekoop in de winkel met daar in CD 1 Clitheroe (13-10-2010) ,
CD 2 Hamburg (21-02-2011) CD 3 Duitsland (jan/feb 2012) en CD 4 Chesterfield (01-11-2014) dat is deze CD dus
De geluidskwaliteit van al het gebodende is meer dan uitstekenden en het nummer Phoenix staat er 3x op en de andere bekende nummers 2 of 1x (je zit dus niet 4x naar het zelfde concert te luisteren)
Heb hier 33 euro voor neergelegd dus dat is in vergelijking met de downloads zeker tedoen

avatar van Larzz
Nu alweer heel wat goedkoper. En echt genieten geblazen van deze mooie versie van de band. Live Dates cd doet totaal niet onder voor 1973 origineel. Heerlijke gitaar rock met prima geluid. Wat is Warrior toch een geweldig nr.

avatar van Larzz
Wel vreemd: mijn cd duurt 1:12:46 en niet 1:19:53. Grootste verschil zit hem in Phoenix: 9:38 tegenover hier 16:29. How come?

avatar van Larzz
Lees nu op Discogs dat een paar nummers ingekort zijn (waaronder 6 minuten van Phoenix) om op een cd te passen. Onzin natuurlijk aangezien er 1:19:59 op een cd past. Dus waren die edits helemaal niet nodig. De downloads zijn dus de juiste tijden. Jammer dat zo'n label als Talking Elephant Records zich hiertoe verlaagd.