Five for Fighting - The Battle for Everything (2004)

Label: Aware

1. NYC Weather Report (4:53)
  2. The Devil in the Wishing Well (3:31)
  3. If God Made You (4:17)
  4. 100 Years (4:05)
  5. Angels & Girlfriends (3:30)
  6. Dying (3:18)
  7. Infidel (3:31)
  8. Disneyland (3:53)
  9. Maybe I (4:29)
  10. The Taste (3:10)
  11. One More for Love (4:14)
  12. Nobody (5:11)
  13. Silent Night * (3:42)
  14. Superman (It's Not Easy) [Acoustic] * (3:43)
  15. Something About You [Remix] * (4:03)
  16. Sister Sunshine * (2:58)
  17. 2+2 Makes Five * (2:43)
  18. King of the Earth * (3:45)
Travisaholic!
Nog niet gehoord, maar eerste single 100 Years is wel aardig. Vraag me af of ze pareltjes als Superman en Easy Tonight ergens kunnen evenaren.

avatar van dynamo d
Goede songs op dit album zijn:
- NYC Weather Report
- The Devil in the Wishing Well
- 100 Years
- Maybe I

Five for Fighting klinkt typisch Amerikaans maar er zitten ook wel lekkere songs bij. Vorige album 'America Town' vond ik wel ietsje beter. Nu: 3*

100 Years heb ik gehoord, die is wel erg goed.

A*V
Nummer 1 en 3 van de cd zijn echt mijn favorieten, echt geweldig. Voor de rest is het een beetje wisselvallig. Zitten wel aardige nummers tussen maar de rest wil me nog niet zo boeien

A*V
Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn laatste bericht hier heb geplaats en heb sindsdien het album verscheidene keren gehoord. Het nou niet bepaald van wereld niveau. Het klnikt over het algemeen vrij gewoontjes, al vind ik dat dat het nou juist zo'n lekker album maakt. Het gaat nergens vervelen en supergeschikt als je gewoon even ontspannen muziek wil luisteren. Geen enorm geforceerde gitaarsolo's en dergelijke.
Sommige nummers ga je na een paar keer beluisterd te hebben pas op waarde in schatten zoals Disneyland en het meer bekende 100 Years, die mij eerst ook niet zo wilde bekoren.
misschien ben ik wat gretig maar
4****

avatar van MoKnows
The Battle For Everything is het 3e album van de Amerikaanse singer-songwriter Five For Fighting (echte naam: John Ondrasik). Deze cd kent één echte uitschieter, 100 Years. De andere nummers zijn "middelmatig". Zijn volgende albums zijn veel sterker.