menu

Neil Diamond - Holly Holy (1970)

mijn stem
4,00 (2)
2 stemmen

Verenigde Staten
Pop
Label: UNI

  1. Holly Holy (3:45)
  2. New York Boy (2:38)
  3. Holiday Inn Blues (3:15)
  4. Smokey Lady (2:40)
  5. Brooklyn Roads (3:26)
  6. Craclin'Rosie (2:47)
  7. Both Sides Now (4:34)
  8. Lordy (5:00)
  9. Ain't No Way (2:41)
  10. Soolaimon (African Tilogy II) (4:20)
totale tijdsduur: 35:06
zoeken in:
Aardige verzamelplaat net op de kop getikt bij de kringloop (incl. geschreven naam van de orginele eigenares) . Craclin´ Rosie en Holly Holy natuurlijk erg bekend. Ook Both Sides Now is natuurlijk bekend, maar in de versie van Good Ol Joni natuurlijk nog beter.

Hoewel hij altijd op het randje balanceert van goed en kits blijft het een fantastische sfeervolle zanger met goede nummers. Geen wonder dat zijn nummers veel gecovered zijn.

avatar van Droombolus
test101 schreef:
Hoewel hij altijd op het randje balanceert van goed en kits...........


Dat is een OK omschrijving voor alle goeje popmuziek: het moet een goed gevoel geven zonder dat er echt inhoudelijk iets schokkends gebeurt.......

test101 schreef:
..............blijft het een fantastische sfeervolle zanger met goede nummers. Geen wonder dat zijn nummers veel gecovered zijn.


De lacher daarbij is dat hij eerst zonder enig sukses probeerde als schrijver aan de bak te komen en toen uit arremoei ( kind op komst enzo ) zelf maar ging zingen en daardoor een eigen stijl ontwikkelde en zijn songs opeens wèl opgepikt werden ..........

Gast
geplaatst: vandaag om 14:11 uur

geplaatst: vandaag om 14:11 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.