Nerina Pallot - Fires (2005)

Label: Idaho

1. Everybody's Gone to War (3:54)
  2. Halfway Home (4:27)
  3. Damascus (4:42)
  4. Idaho (4:30)
  5. All Good People (4:16)
  6. Mr. King (4:22)
  7. Geek Love (4:01)
  8. Sophia (3:39)
  9. Learning to Breathe (4:09)
  10. Heart Attack (3:26)
  11. Nickindia (5:27)
edejong
Schitterend album:
Gevoelige stem
Afwisselende liedjes
Boeiende lyrics
maken dit tot een album dat deze meid een doorbraak mag opleveren 3.5* ( dit album is trouwens een maand terug opnieuw uitgegeven en heeft nu (naar mijn mening) een mooiere cover!)

*Laura*
Ik ken alleen Everybody's Gone to War, hetgeen ik een erg fijn nummer vind. Kan iemand me laten weten of de rest van de cd ook goed is?

edejong
zeker te weten de moeite waard laura! helemaal als je t verhaal achter haar carriere weet!

heb hem nu al een maandje en vind t nog steeds een lekker album verhoogd naar 4.0*

Wat is het verhaal achter haar carriere?

Haar volgende single is Sophia, het beste nummer van het album volgens mij.

Lijkt me een mooi album, de voorkant klopt alleen niet....

Sommige nummers beginnen toch te vervelen.

4* --> 3*

Heeeerlijke cd voor ieder moment eigenlijk. Prachtige stem ook. Jammer dat je weinig van haar hoort.

Jammer dat het album nogal eentonig is, anders zou het nu nog volledig in m'n iTunes staan, nu enkel nog Sophia (één van de beste ballads van de afgelopen jaren) en Learning To Breathe.