Busdriver - Thumbs (2015)

Label: Temporary Whatever

1. Absolutions in the Hottentot Supercluster (4:33)

met Zeroh

2. Black Labor (As Understood by Equiano) (3:15)
  3. Hyperbolic 2 (3:08)
  4. Much (3:38)
  5. Ministry of the Torture Couch (5:18)

met Hemlock Ernst

6. Worlds to Run (5:15)

met milo en Anderson .Paak

7. Skit (0:26)
  8. Surrounded by Millionaires (2:34)

met Daveed Diggs

9. Great Spooks of Enormous Strength (3:27)
  10. Del's Couch (1:50)

met Del the Funky Homosapien

11. Shadows and Victories (3:51)

met Jeremiah Jae

12. NY 03 LIVE (1:15)

met Caural

13. Species of Property (3:26)
avatar van waxs
In mijn jonge jaren kon ik Busdriver altijd met moeite beluisteren. Inmiddels zijn de tijden veranderd, de wonky achtige beats complimenteren de snelle flow en geluid. Ook dit album zit in die stijgende lijn van de afgelopen jaren waarop Busdriver meer en meer weet te schitteren als MC.

avatar van Sjaakspeare
'Worlds to Run' is meesterlijk. Prachtig etherische, weelderige beat, aangevuld met poëtische teksten en legio vocale variatie. Vooral het refrein door Paak en Busdriver is fantastisch.

avatar van Obscure Thing
'Worlds to Run' is inderdaad een ongelooflijk goed nummer, de rest van het album kan mij een stuk minder bekoren.