Hank Williams Jr. - It's About Time (2016)

1 stem

Country
Label: Nash Icon

1. Are You Ready for the Country (3:29)

met Eric Church

2. Club U.S.A. (3:19)
  3. God Fearin' Man (2:37)
  4. Those Days Are Gone (3:41)
  5. Dress Like an Icon (4:13)
  6. God and Guns (4:50)
  7. Just Call Me Hank (3:02)
  8. Mental Revenge (2:57)
  9. It's About Time (3:29)
  10. The Party's On (2:59)
  11. Wrapped Up, Tangled Up in Jesus (God's Got It) (6:21)
  12. Born to Boogie (2:45)

met Brantley Gilbert, Justin Moore en Brad Paisley

avatar van Larzz
Geweldige plaat van Hank Williams Jr. Dik in de 60 maar stil going strong. Country, rock, blues. Hank is niks te gek. Mooie productie, goede band. Politiek incorrect helaas maar daar trek ik me niks van aan. Geweldige zanger en gitarist deze Hank Williams Jr. Ik hou van zijn stijl. Heb 23 LP's van hem en meerdere zullen volgen.

avatar van Larzz
Teller staat nu op 34 LP's en 12 cd's. Long live Hank Williams Jr. 72 jaar nu en still going strong. Wacht met plezier op een nieuwe plaat. Gaat er vast een keer komen.

avatar van Larzz
Heb nu inmiddels bijna 50 albums van Hank. Van 1964 tot 2016. Vind zijn 2e helft jaren 70 en jaren 80 platen dan ook de beste. Allemaal vinyl. De latere op cd. Geweldige stem heeft deze man. En goede instrumentalist: gitaar, banjo, dobro, steelgitaar, viool, bas, piano, orgel, saxofoon en mondharmonica. Ongelooflijk. Zo muzikaal. Erger me dan ook blauw dat sommigen hem afkraken en zijn vader en zoon ophemelen. Hank jr. is veel groter! 70 miljoen albums verkocht. Tientallen platina en gouden albums. Velen top 10 noteringen. Vele country awards en prijzen gewonnen. Misschien wel de meest succesvolle country artiest aller tijden. Hogelijk gaat hij nog wat door. Hank is 72 inmiddels