Nâdiya - Nâdiya (2006)

Pop / R&B
Label: Columbia

1. Tous Ces Mots (3:37)

met Smartzee

2. Au Coeur de La Rue (3:42)
  3. Roc (3:39)
  4. Dharma (4:14)
  5. L'appel (0:34)
  6. El Hamdoulilah (4:03)
  7. Amies Ennemies (3:47)
  8. Flashback (3:23)

met Zo

9. Cette Planète (Intro) (0:11)
  10. Cette Planète (3:14)
  11. Au Nom des Tiens (3:23)

met S.T.A.

12. Cheyenne (3:28)
  13. L'enfant Qu'on Envoie Se Coucher (0:37)
  14. Inch'allah (4:32)
  15. Rêves d'enfant (2:47)
  16. Emmène-moi (3:58)
  17. Mektoub (0:49)
Ik vind dat haar nummers heel erg op elkaar lijken dus dit album zal geen verassing worden voor mij denk ik.

Haar singles mogen dan wel wat op elkaar lijken (Et C'est Parti, Tous Ces Mots, Roc) maar het album is zeer gevarieerd.
Het bevat van die explosieve tracks zoals Roc en Tous Ces Mots, maar ook heel ingetogen nummers zoaks El Hamdoulilah. Sommige liedjes hebben ook wat oosterse invloeden, zoals Dharma.
De DVD die je er bij krijgt is een leuk extraatje.

Heel goed album!

avatar van Luigi-ish
Mijn drie favorieten op dit moment zijn toch echt "Rêves d'enfant", "Roc" en "Amies ennemies". "Tous ces mots" zou er ook in staan, maar omdat die al in februari uitgebracht was, heb k m teveel beluisterd... Maar het is wel een leuke album hoor... Het mist wel een track, #17 is "Mektoub", de outro.

Erg goed album!

Top 5:
Dharma
Tous Ces Mots
Roc
Au Coeur De La Rue
El Hamdoulilah

ze ziet er wat anders uit alleen Et C'est Parti en Si Loin De Vous (oudere nummers) bekent bij mij, eerst nog de nieuwe album luisteren

Jim
De nieuwe single is Amies Ennemies!

avatar van *San*
Je t'adore Nadiya!!

avatar van seanpuffy
prachige cd alleen vind ik de trage nummer hierop minder nadya haar stem past beter in liedjes zoals rock enzo.

Nieuwe cd komt eraan!
Nieuwe single: Vivre Ou Survivre (te bekijken op YouTube)
Nieuwe album: La Source

Vivre ou survivre. Een cover van Daniel Balavoine?

Jim
Nee, een origineel nummer...