Axel Rudi Pell - Game of Sins (2016)

Duitsland
Rock / Metal
Label: SPV

1. Lenta Fortuna (1:24)
  2. Fire (5:34)
  3. Sons in the Night (5:07)
  4. Game of Sins (8:43)
  5. Falling Star (5:14)
  6. Lost in Love (6:07)
  7. The King of Fools (4:58)
  8. Till the World Says Goodbye (7:40)
  9. Breaking the Rules (5:07)
  10. Forever Free (8:29)
  11. All Along the Watchtower * (6:03)
avatar van BlauweVla
Met alle respect, maar als fan van Axel Rudi Pell, kun je dan alle nummers nog uit elkaar halen? Midden jaren , toen ik Axel Rudi Pell ontdekte sprak met al van herhalingsoefeningen, terwijl er nog best een verschil in geluid is bijvoorbeeld tussen "Between the Walls" en "Black Moon Pyramid".
Het enige verschil die ik de laatste jaren opgemerkt heb is een verschil in drumgeluid. Verder een automatische piloot.

avatar van The_CrY
Hij klinkt weer lekker. We weten wat we van Axel Rudi Pell kunnen verwachten, geen onderscheidende, hoogstaande nummers waar alle MuMe hipsters rondom lopen te masturberen, maar in plaats daarvan een nostalgisch lekkere hard rock/classic metalplaat zonder pretenties. Wat BlauweVla al opmerkt, op de automatische piloot en gewoon wat hij altijd al doet en wat allang honderd keer gedaan is... maar toch is het weer een lekker album geworden. Sommige artiesten hebben helemaal geen zin in vernieuwing, en waarom zou dat zo moeten? Zo lang ARP platen als deze blijven afleveren hoor je mij niet klagen.