Gregor Samsa - 55:12 (2006)

Label: Own

1. Makeshift Shelters (4:52)
  2. Even Numbers (10:06)
  3. What I Can Manage (7:11)
  4. Loud and Clear (2:51)
  5. These Points Balance (7:41)
  6. Young and Old (7:33)
  7. We'll Lean That Way Forever (3:41)
  8. Lessening (6:36)
avatar van Jazper
Mooie sfeervolle post-rock. Er lijkt niet zoveel aan de hand, het geluid is niet heel bijzonder. Maar het kruipt toch onder je huid. Het is voornamelijk gitaar wat het geluid bepaalt, maar dit wordt verrijkt met cello, piano en nog een aantal instrumenten.
De sfeer op de plaat is weemoedig en paradijselijk tegelijk, om bij weg te dromen.
Fijne plaat: 4*

flebbie
1 keer beluisterd nu, mooie muziek, erg rustgevend, doet me af en toe wat denken aan sigur ros

Kid A(cid)
Youg and Old heb ik gehoord, een of andere post-rock liefhebber stuurde me dat nummer, omdat hij vond dat dat me aan zou moeten spreken als shoegazer, maar ik vond er geen hol aan.
Maar ja, ik ben gelukkig met Slowdive

avatar van Nakur
Wie was dat? Erg mooi nummer, samen met het vervolgnummer Rock Song. maar die staat alleen op de split met Red Sparowes

avatar van DemoColorScheme
Prachtige plaat blijft dit toch ..
Vooral de closer 'Lessening'.

Gave bandnaam, als de muziek net zo goed is als Kafka's boek dan moet ik het maar eens gauw luisteren.

avatar van BlueVelvet
Doe het dan maar niet