Rome - Anthology 2005-2015 (2015)

geen stemmen

Luxemburg
Avant-Garde / Folk
Label: Trisol

1. The Accidents of Gesture (5:12)
  2. Der Brandtaucher (4:17)
  3. Querkraft (4:57)
  4. A Legacy of Unrest (4:19)
  5. Der Wolfsmantel (3:26)
  6. A Pact of Blood (2:52)
  7. One Fire (3:42)
  8. Reversion (4:33)
  9. To Each His Storm (2:51)
  10. Das Feuerordal (3:09)
  11. A la Faveur de la Nuit (3:37)
  12. Amsterdam, the Clearing (3:19)
  13. L'Assassin (4:07)
  14. Years of Abalone (2:28)
  15. The Orchards (3:09)
  16. Pornero (2:40)
  17. The Torture Detachment (6:03)
  18. Families of Eden (3:36)
  19. Neue Erinnerung (3:55)
  20. My Traitor's Heart (4:01)
Prachtig dit! Een band die ik net ontdekt heb. Ik ga hier eens goed voor zitten! Lijkt op het eerste gehoor op Death In June.

Killeraapje, ken je dit? Ik ben onder de indruk moet ik zeggen.

avatar van Killeraapje
Scarlet schreef:

Killeraapje, ken je dit? Ik ben onder de indruk moet ik zeggen.

Ik ken ze vooral van interviews uit Orkus en heb zelf het onderstaande album een tijdje terug toegevoegd.

Rome - The Dublin Session (2019) - MusicMeter.nl

Slash'n'Burn vond ik wel een lekker nummer. Verder weet ik dat ze met de regelmaat van de klok nieuw materiaal uitbrengen maar daar moet ik me nog verder in verdiepen.

Dank weer voor de tip Scarlet

avatar van DjFrankie
DjFrankie (moderator)
Fijne band, deze. Hebben al een heel repertoire, en is heel sfeervol.

DjFrankie schreef:
Fijne band, deze. Hebben al een heel repertoire, en is heel sfeervol.

Totaal over het hoofd gezien! Ik vind Death In June ook goed en daar lijkt dit wel op. Ik heb dit (tweedehands) album besteld Rome - Flowers from Exile (2009) - MusicMeter.nl aangezien die de meeste stemmen heeft hier.