Lijpe - Levensles (2015)

met D-Double

9. Valt Niet Mee

met Frenna en Ares

10. Actief
  11. Bang Bang (Op Je Achterkant)

met Hef

12. Het Geeft Niet
  13. Walibi
  14. Dagen
  15. Is Dit Alles voor Me?
  16. Alles voor Me

met MocroManiac

avatar van party
Ben benieuw.

avatar van TheLegacy
Ik vind Moeilijke Tijd echt kei en keihard en dat komt met name door Jack $hirak. Potverdikke wat een dikke beat heeft die track!

avatar van Delars
Wat een dik album allejezus.

Staan hele dikke platen op, met goede featurings van Hef en Fresku

avatar van TheLegacy
Vroeger hadden we dutchhiphoparchive.nl.. die tijden zijn niet meer..
Nu lig ik huilend in bed met een honger naar muziek die niet gestild kan worden.
Werkt Spotify niet, want je zit in Zuid-Korea en hebben de nodige Tequila shots een flinke kater veroorzaakt. Ik wil dit album luisteren, maar helaas.. het gaat voorlopig niet gebeuren. Nu moet ik het enkel doen met de singles.

Ik wilde hier een soort Levensles uithalen, maar enkel een situatieschets schiet me te binnen..

Het is een moeilijke tijd!

avatar van Delars
Hahaha inderdaad, goeie tijd.

avatar van TheLegacy
80 kbps is een bitch, maar inmiddels ga ik m'n voorlopige stem uitbrengen. Dikke plaat, staat de hele dag al op repeat. Zeer consistente plaat. Veelal dezelfde onderwerpen, maar Lijpe brengt het overtuigend waardoor het niet stoort.

avatar van Sjaakspeare
Vraagje: beheerst Lijpe inmiddels meer dan één rijmschema? Want in ieder geval tot voor kort deed 'ie altijd hetzelfde. Korte regels met zeer veel nadruk op het eind. Amper intonatie, veel agressie, altijd eenzelfde hoge snelheid. Op zich is dat vet, maar dat elk vers, een heel album lang, daar zit ik niet op te wachten.

GCITY050
Heel matige rapper, maar past perfect in de trend die momenteel heerst: zolang je beats dik zijn en je maar over money, wijven en de straat rapt ben je booming. Pluspunt op dit album zijn de 2 beats van Ares en zijn gastbijdrage.

avatar van Dead_Presidents
Weet iemand welk sample er werd gebruikt voor Accepteren?