Gashadokuro - Giant Skeleton Legend (2015)

geen stemmen

Rusland
Electronic
Label: Wall Noise Action

1. Giant Skeleton Untitled 001 (1:06:02)
  2. Giant Skeleton Untitled 002 (1:05:03)
avatar van CorvisChristi
CorvisChristi (crew)
Hahaha, geweldig!! Ik liet de eerste 20 seconden van de eerste track aan m'n vriendin horen. Ze vind het klinken alsof iemand een gigantische scheet aan het laten is. Het enige verschil is dat deze scheet ruim een uur duurt.
Nummer 2 ligt in het verlengde, met het enige verschil dat de eerste scheet een stuk doffer en lomper klinkt dan de tweede scheet. De tweede klinkt scheller en scherper.

Het album is te beluisteren en gratis binnen te halen op Giant Skeleton Legend | Wall Noise Action - wnanetlabel.bandcamp.com.
Ik zou zeggen, gewoon eens doen. Lekker achterover zitten, drankje erbij, ontspannen. Heerlijk gewoon! Het is echt de moeite waard..... !!

Gashadokuro is één van de vele Harsh Noise-projecten van de Rus Ivan Sandakov, die vooral met zijn voornaamste project Sleep Column bij liefhebbers vele trommelvliezen heeft laten springen.