Sonic Jesus - Neither Virtue nor Anger (2015)

Italiƫ
Label: Fuzz Club

1. Locomotive (6:09)
  2. Triumph (4:55)
  3. Reich (5:21)
  4. Sweet Suicide (4:56)
  5. Dead (5:25)
  6. Paranoid Palace (7:07)
  7. Drift 22 (2:56)
  8. Lost Reprise (7:35)
  9. Monkey on My Back (6:07)
  10. Whore Is Death (3:44)
  11. My Lunacy (5:44)
  12. Luxury (5:41)
  13. Cancer (5:31)
  14. Telegraph (5:35)
  15. Underground (4:30)
  16. Kali Yuga (8:56)

avatar van starsailor
Poehee dit is wel even andere kost dan hun meest recente plaat. Behoorlijk zwaar en industrieel waar ze in 2017 toch meer voor de melodie en mooie zanglijnen hebben gekozen (ondanks het vreemde stemgeluid). Vooralsnog bevalt dit album mij een stuk minder.

Jean-Maurice
starsailor schreef:

Is inderdaad een beetje een ratjetoe aan invloeden maar kan je dat een band anno 2018 kwalijk nemen. Ik vind het ook een 'zwaar' album maar desalniettemin goed te verhapstukken temeer misschien ook vanwege de vele invloeden die je erin terug hoort. Van Velvet Underground tot Sisters of Mercy en visa versa. En wat die stem betreft ben ik het wel met jullie eens. Er zit teveel effect op maar misschien is dat ook de bedoeling van de band.

Jean-Maurice
Verlaagd naar 3 sterren. Nog eens beluisterd en vooral de tweede cd is geen doorkomen aan! Wat mij betreft mag de band het melodische geluid van 2017 voortzetten.

avatar van DjFrankie
DjFrankie (moderator)
Prima plaat, ander geluid dan de opvolger maar ik vind dit ook wel lekker.