No Fun at All - State of Flow (2000)

Zweden
Punk
Label: Burning Heart

1. Celestial Q&A (3:40)
  2. Waste of Time (4:02)
  3. Second Best (4:37)
  4. Stumble and Fall (3:58)
  5. Not in the Mood (4:21)
  6. My Extraordinary Mind (2:36)
  7. FM Vanity (3:58)
  8. Joe Delord (3:42)
  9. Perfect Sense (4:11)
  10. Lessons Never Learned (3:45)
  11. The Slanderous Clientele (3:00)
  12. ESDS (5:35)
De laatse no fun at all (op de verzamelaar na) cd, klinkt een stuk volwassener en warmer dan de eerste cd's die bekend stonden om de snelle ruwe drum/gitaar rifs. Op state of flow is duidelijk hoorbaar dat de jongens veel "No use for a name etc." geluisterd hebben en naar een profesionelere opname studio zijn gegaan. De hele snelle pompende hardcore rifjes en meezing partijen zijn ingeruild voor een bekender "gevoeliger" geluid wat meer mensen zou kunnen aanspreken. Teksten zijn zoals altijd top, onderwerpen waarin iedereen zich wel in zou kunnen vinden. Luister naar "The Slanderous Clientele" en "Second Best"....ff wennen maar zeker een lekkere plaat! 4*