Lukas Graham - Lukas Graham (2015)

Alternatieve titel: Blue Album

Denemarken
Pop / R&B
Label: Copenhagen

1. 7 Years (3:57)
  2. Take the World by Storm (3:11)
  3. Mama Said (3:26)
  4. Happy Home (3:37)
  5. Hayo (2:52)
  6. When I Woke Up… [Interlude] (0:49)
  7. Don't You Worry 'Bout Me (3:10)
  8. What Happened to Perfect (3:56)
  9. Playtime (4:12)
  10. Strip No More (3:27)
  11. You're Not There (3:21)
  12. Funeral (4:04)
Ge2rt
Wat jammer nou weer dat bijvoorbeeld Happy Home weer qua versie moet afwijken van de originele single die Hedegaard met Lukas Graham uitbracht. Het origineel is toch echt mooier.
En dan nummers als Strip no more... Pffft.

avatar van Emile93
7 Years vind ik een van de meest irritante nummers van de laatste tijd, toch heb ik dit album geprobeerd, maar ik vind het een beetje simpel en stomzinnig. Sorry.

avatar van Man of Sorrows
Emile93 schreef:
7 Years vind ik een van de meest irritante nummers van de laatste tijd,.

Je hoopt dat je eens op een leeftijd komt dat je je niet meer ergert aan non muziek op de radio, maar dan hoor je dit, en bedenk je dat hiervoor gevangenisstraffen gerechtvaardigd zijn. Tenzij ik onderweg iets heb gemist is dit het grootste onding op de radio sinds Passenger. Ik dacht trouwens steeds dat het Sam Smith was, die durft ook al eens een patent hebben op dit soort pathetisch geneuzel. Waarom je een album beluistert van een artiest die je naar alle waarschijnlijkheid toch vreselijk vindt is me dan weer een raadsel.

avatar van Emile93
Man of Sorrows schreef:

Dit doe ik omdat ik niet af wil gaan op 1, op de radio kapot gedraaid, nummer

avatar van reptile71
Ik snap wel dat dit als pathetisch geneuzel gezien kan worden, toch schrijft deze jongen best goede autobiografische teksten. Zo is You're Not There een gevoelig liedje over het overlijden van zijn vader (een onderwerp dat vaker terug komt in zijn teksten). Na de korte docu over hem n.a.v. de top 2000 heb ik veel sympathie voor hem gekregen. Hij is op een bijzondere manier opgegroeid in elk geval, in de Deense Vrijstad Christiania. Dan begrijp je ook beter dat 'smoking herb and drinking burning liquor' met 11 jaar zijn realiteit is geweest en hij echt wel iets te vertellen heeft.