Wiki - Lil Me (2015)

Label: Hot Charity

1. WikiFlag (4:25)
  2. Living with My Moms (5:10)

met Nasty Nigel

3. Seedy Motherfucker (4:08)
  4. Hit the L (4:01)

met Hak

5. Old Blocks New Kids (5:21)

met Jadasea

9. Lil Me (3:45)
  10. 3 Stories (3:54)
  11. Whole Half (4:26)

met Antwon en Jesse James

12. Sunday School Dropout (4:40)

met Hak

16. Sonatine (4:12)

met Slicky Boy

17. Sun Showers (5:06)

met Teddy AF

18. Spiritual Guidance from Aaron Bonaroff (46:43)
avatar van overmars89
Dit album heeft voor mij iets unieks. Technisch gezien zeker niet een perfect album. Maar het sfeertje is gewoon ontzettend dope. Wiki heeft gewoon iets heel likeable in zich. Ik moet soms wel een beetje in de mood zijn voor hem, maar hij gooit er gewoon altijd veel persoonlijkheid in.

De producties zijn ook zeer divers en entertaining. Producties van Sporting Life, Harry Fraud, SKYWLKR, Kaytranada & zelfs Madlib.

Allemaal producers met een zeer eigen stijl. Ook grappig dat Skepta hier al opstaat voordat hij echt in de VS doorbrak.