muziekobsessie schreef:
het is mijn eigen ep dus citeer wat andere ervan zeggen:
"We horen groots georkestreerde muziek met soms een folky touch en zelfs strijkers. Doet wat Belgisch aan dEUS, Zita Zwoon etc. Lekker knallend en verrassend. De zanger klinkt erg authentiek maar van z’n stem moet je houden. Het materiaal zet hij zonder meer naar z’n hand."
"Het was John Terlazzo, generatiegenoot van Leonard Cohen die in 1983 de het nummer Seven Stars over Sicily lanceerde. En net zoals bij de gelijknamige band uit Rotterdam zijn op beide muziekdragende voortbrengsels invloeden van de Beatles vindbaar. Waar dat bij Terlazzo nog typische beleefde recalcitrantie was, maakt Seven Stars Over Sicilly een buiging in de richting van psychedelische rock."
"De EP van Seven Stars Over Sicily toont een breed signatuur van muzikaal vakmanschap en een opmerkelijk onderlegde oriëntatie in de kunsten van de vorige eeuw. Voorspelbaarheid kan deze band niet worden toebedeeld, want alle denkbare hokjes zijn zorgvuldig gemeden."
De ep is digitaal uitgebracht op i-tunes en spotify maar nu ook als mooie digipack te krijgen
Wacht even....jij speelt mee op deze plaat en geeft, als enige stemmer, 5 *****? Wat klopt hier niet?