I Monster - Neveroddoreven (2003)

Rock / Pop
Label: Dharma

1. Some Thing's Coming (3:27)
  2. Daydream in Blue (3:39)
  3. Hey Mrs. (4:16)
  4. Everyone's a Loser (3:16)
  5. Heaven (3:54)
  6. Who Is She? (3:31)
  7. I Missed You So (0:56)
  8. Stobart's Blues (4:41)
  9. The Backseat of My Car (4:14)
  10. A Scarecrow's Tale (0:49)
  11. These Are Our Children (4:08)
  12. The Blue Wrath (1:33)
  13. Sunny Delights (4:40)
  14. Cells (4:29)
  15. Big End (6:30)
Ik snap even niet waarom dit onder Rock staat vermeld. Het komt veel meer thuis in 'Electronica' of 'Triphop'. Het album is ondertussen al wat ouder dan de data waaronder ik dit bericht plaats.

Tracks als 'Heaven' zijn heerlijk om op een zomerse dag op te chillen.

avatar van hank2
Ik dacht dat Daydream in Blue een klassieker was, maar nu ik hier 5 stemmen zie twijfel ik toch... Is in ieder geval een heerlijk nummer, met of zonder wiet. Moet maar is gauw dit album checken.

avatar van Mundungus
hank2 schreef:

Daydream is een nummer uit 1969 van Wallace Collection dus inderdaad een klassieker.